Producten
Grippy Pad Anti Slip Mat
In de aanbieding

Alle bestellingen met gratis verzending!

Met dit kleefmatje heb je nooit meer last van rondvliegende sleutels, mobiele telefoons, pennen, en ga zo maar door, als je met de auto door een bocht rijd. Het handige kleefmatje houdt de meeste spullen voor je op zijn plaats.

Bovengenoemde producten zijn slechts voorbeelden, er zijn nog veel meer mogelijkheden! Denk aan lippestift, parkeerkaartjes en bijvoorbeeld muntgeld. Het kleefmatje is makkelijk verticaal / horizontaal op een plastic ondergrond te bevestigen. Ook is het matje er weer af te halen en verliest zijn kleefbaarheid niet! 

De Grippy Anti Slip Mat is ideaal voor de kleinere producten maar houdt ook uitstekend grotere producten op hen plaats zoals nagivatie houders, glazen, mp3 spelers en vele andere grotere producten. De Grippy Pad is super handig voor in de auto maar er zijn nog vele andere toepassingen mogelijk! Denk aan een caravan, boot of vliegtuig reis waar je graag wilt dat niet alles in de rondte vliegt. Ook in bijvoorbeeld de keuken of badkamer werkt de Grippy Pad uitstekend, plak er bijvoorbeeld je pennen, boodschappenlijstjes of scheermesjes aan vast.

De Grippy Pad is eenvoudig schoon te maken aangezien hij waterbestendig is. De Grippy Pad kan met warm water schoongemaakt worden en hij is weer als nieuw. De Grippy Pad is waterresistent, bestand tegen hoge tempraturen en zonnestralen. Ook in de zomer funcioneert de anti-slip mat dus optimaal!

De Grippy Pad heeft afmetingen van ongeveer 15 cm lengte en is ongeveer 9 cm breedt. Er is altijd wel een plekje te vinden voor de Grippy Pad!

De Grippy Pad is in verschillende kleuren beschikbaar, in het drop down menu onderaan deze pagina is te zien welke kleuren er momenteel beschikbaar zijn. De Grippy Pad is gemaakt van hoge kwaliteit silliconen en gaat jarenlang mee zonder zijn functies te verliezen. Probeer het uit en je wilt hem binnenkort op vele andere plaatsen gebruiken!

Samenvatting:

- Handige anti slip mat
- Te bevestigen op een horizontale- en verticale ondergrond
- Waterrisistent
- Bestand tegen hoge tempraturen en zonnestralen
- Makkelijk af te wassen
- Gemaakt van silliconen van hoge kwaliteit

Video('s): Grippy Pad
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 6,95
Aantal: Bestellen

Voorraad

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Winkelwagen
Meest verkocht
1.  Grippy Pad, Anti Sl..
2.  Bad Mother Fucker W..
3.  100% Plastic poker ..
4.  True Utility Keytoo..
5.  True Utility Recoil..
Powered by CCV Shop webwinkel beginnen